Schilderwerken - Decoratiewerken


't VERFHUIS LOUIS LINSEN

Welke zijn de kleuren die anno 2021 onze huiskamers domineren?

Enkele verfspecialisten bekennen kleur.
Vraag om inlichtingen bij,

't Verfhuis Louis Linsen
Steenovenstraat 18. - 3990 Peer.
Tel : 011. 63 2972
Wij adviseren u graag bij uw keuze!
 
Een goed gevoel in uw woning geeft rust en gezelligheid in uw leven

Producten voor muren 

BOLATEX      

Zijdeglanzende acrylaatverf voor binnen- en buitenmuren.
 
Zijdeglanzende acrylaatverf voor binnenmuren (pleisterwerk, gipsplaten, baksteen, cementering,...) en droge buitenmuren. Watergedragen en zo goed als reukloos. Uitstekend reinigbaar.

 


Matte superdekkende acrylaatverf voor plafonds en binnenmuren.

Matte acrylaatverf voor binnenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,... Watergedragen en zo goed als reukloos. Hoge dekkracht. Mat, verdoezelt foutjes in de ondergrond. 


 


Matte wasvaste acrylaatverf voor binnenmuren.

Allerhande binnenmuren in pleisterwerk, beton, cementering,baksteenmetselwerk,...Toepassingen in garages, werkplaatsen, kelders,...  Watergedragen en zo goed als reukloos. Hoge dekkracht.Veegvast


Hydromat

Watergedragen matte acrylaatlak voor binnen. 

Kwaliteitsafwerking op binnenmuren. Matte afwerklak voor hout, metalen en harde kunststoffen binnen (na geschikte voorbereiding). Watergedragen en zo goed als reukloos.Uitstekend verwerkbaar bij gebruik van aangepast gereedschap. Goed reinigbaar

Novocryl

Matte watergedragen spuitverf op acrylaatbasis. 

Allerhande binnenmuren in pleisterwerk, beton, cementering, baksteenmetselwerk,... Watergedragen en zo goed als reukloos.Uitstekend verspuitbaarhoge dekkracht. Matte afwerking

Optimat

Matte latexverf voor binnenmuren en plafonds.

Matte latexverf voor binnenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,... Watergedragen en zo goed al reukloos.Uitstekende verwerkbaarheid. Hoge dekkracht

Optisatin

Zijdeglanzende, uitstekend reinigbare latexverf voor binnenmuren. 

Zijdeglanzende latexverf voor binnenmuren in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,...Afwerkingslaag voor diverse soorten muurbekledingen zoals glasvezel, vliezen, wandtextiel,... Watergedragen en zo goed als reukloos. Uitstekende verwerkbaarheid. Hoge dekkracht. Goed reinigbaar
 
Optisilk

Halfmatte, zeer goed reinigbare latexverf voor binnenmuren.

Halfmatte latexverf voor binnenmuren in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,...Afwerkingslaag voor diverse soorten muurbekledingen zoals glasvezel, vliezen, wandtextiel,... Watergedragen en zo goed als reukloos. Uitstekende verwerkbaarheid. Hoge dekkracht. Glad uitzicht met een mooie halfmatte glans. Uitstekend reinigbaar.


RENOMUR 

Performance verf voor tijdelijk vochtige binnenmuren.

Performance verf voor binnenmuren die tijdelijk vochtig staan zoals muren met condensatievocht (keldermuren, ondergronds garages), verse muren die nog niet winddroog zijn (nieuwbouw, renovatie,…) en muren die tijdelijk vocht bevatten en nog verder moeten uitdrogen (bv. na een technische ingreep van permanent vochtige muren). Niet vergelend, onbeperkte lichtbestendigheid binnen. Kan geplaatst worden op nog vochtige ondergrond, laat het restvocht verdampen.

 
TOPMAT

Matte watergedragen dispersieverf voor binnenmuren en plafonds.

Matte watergedragen dispersieverf voor binnenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,... Aanzetvrij en optimaal verwerkbaar hoge dekkracht


Topsilk

Halfmatte dispersieverf voor binnenmuren en plafonds.

Allerhande binnenmuren en plafonds (pleisterwerk, baksteen, cement, beton,...) waar een halfmatte en reinigbare afwerking wordt vereist. Aanzetvrij en optimaal verwerkbaar hoge dekkracht uitstekend reinigbaar voldoet aan het Europees Ecolabel

 

Nu bij 't Verfhuis Louis Linsen

Een top product voor uw bepleisterde en of gipsplaten

plafonds en muren  -  matter en naadloos

                                              

Mat maakt het helemaal. Matte muurverf oogt heerlijk strak en verdoezelt zelfs onvolmaaktheden in de ondergrond.
BOSS paints stelt de ultieme matte muurverf voor die zijn naam niet gestolen heeft: Topmat.
Door zijn uitgekiende samenstelling is Topmat een superieure matte muurverf met een opvallend hoge dekkracht.

Enkele reacties:

“Jullie krijgen goede punten. Een verf met zo’n lange open tijd zorgt ervoor dat ik plafonds met veel lichtinval perfect kan schilderen.”


“Schitterende verf. De vloei van Topmat is echt heel goed. Ik ben trots wanneer ik mijn werf oplever, een zeer strak en fijn resultaat en zo hoort het!”

Dit topproduct is het resultaat van 2 jaar onderzoek en de toepassing van de nieuwste verftechnologiën. Hierbij heeft Boss paints rekening gehouden met feedback van de professionele schilders.
Topmat is meer dan ooit het resultaat van intensieve samenwerking met onze schilders.Vaklui hebben het product uitvoerig getest en omschreven het als de absolute top.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van uw huis.

Dit geeft een meerwaarde aan uw eigen woonkwaliteit. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties.

Andere belangrijke kwaliteitsproducten
voor uw binnenschilderwerk 
   

Voor een goed eindresultaat is alleen het gebruik van kwalitatief hoogstaande produkten in een verantwoorde kleurstelling niet voldoende. De wijze van aanbrengen bepaalt voor een groot deel de duurzaamheid.
Een technisch advies kan u daarbij helpen. Heeft u vragen hierover dan kunnen wij altijd helpen met een advies bij u aan huis.

Uw woning is een vakman waard !
Tel : 011. 63 29 72 Of e-mail : louis.linsen@scarlet.be