Schilderwerken - Decoratiewerken


't VERFHUIS LOUIS LINSEN

Welke zijn de kleuren die anno 2021 onze huiskamers domineren?

Zie onze referenties, voorbeelden en foto's, onderaan. 

Boss Paints verfspecialisten bekennen kleur.

Vraag om inlichtingen bij,

't Verfhuis Louis Linsen
Steenovenstraat 18. - 3990 Peer.
Tel : 011. 63 2972
Wij adviseren u graag bij uw keuze!
 
Een goed gevoel in uw woning geeft rust en gezelligheid in uw leven

Producten voor ramen - deuren en muren 

BOLATEX      

Zijdeglanzende acrylaatverf voor binnen- en buitenmuren. Speciale badkamer kwaliteit: vocht- en schimmelwerende verf. voor binnenmuren (pleisterwerk, gipsplaten, baksteen, cementering,...) en droge buitenmuren. Watergedragen en zo goed als reukloos. Uitstekend reinigbaar.
 

Boss-One Silk

Matte acrylaatverf voor binnenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,... Watergedragen en zo goed als reukloos. Hoge dekkracht. Mat, verdoezelt foutjes in de ondergrond. 
 

Ultra Matt Wallpaint

Matte wasvaste acrylaatverf voor binnenmuren. Plafonds en muren in pleisterwerk, beton, cementering,baksteenmetselwerk,...Toepassingen in garages, werkplaatsen, kelders,...  Watergedragen en zo goed als reukloos. Hoge dekkracht.Veegvast

Boss Extreme plus - Multiprimer 

Een hechtingslaag met uitzonderlijke kwaliteit. Grondlaag voor glas, metaal, aluminium, pvc, hout en vele andere ondergronden waar een goede hechting voorzien moet worden. Diverse houten ramen en deuren binnen en buiten. Geef nu je woning een nieuwe look, je zult versteld staan van de meerwaarde!

 

Top Matt PU - Top Satin PU

Watergedragen acrylaatlak voor binnen en buiten
Matte afwerklak voor hout, metalen en harde kunststoffen binnen (na geschikte voorbereiding). Watergedragen en zo goed als reukloos.Uitstekend verwerkbaar bij gebruik van aangepast gereedschap. Goed reinigbaar

 

Easy Clean Wallpaint

Matte uitstekend reinigbare latexverf voor binnenmuren. Speciaal voor openbare gebouwen, traphallen, scholen, keukens, voedingsector en gezondheids gebouwen.  
Latexverf voor binnenmuren in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,...Afwerkingslaag voor diverse soorten muurbekledingen zoals glasvezel, vliezen, wandtextiel,... Watergedragen en zo goed als reukloos. Uitstekende verwerkbaarheid. Hoge dekkracht. Goed reinigbaar

RENOMUR 

Halfmatte, zeer goed reinigbare latexverf voor binnenmuren.
Halfmatte watergedragen verf voor binnenmuren in pleisterwerk, gipsplaten, cementering,...Afwerkingslaag voor diverse soorten muurbekledingen zoals glasvezel, vliezen, wandtextiel,... Watergedragen en zo goed als reukloos. Uitstekende verwerkbaarheid. Hoge dekkracht. Glad uitzicht met een mooie halfmatte glans. Uitstekend reinigbaar.

Coating M 30

Performance verf voor tijdelijk vochtige binnen- en buitenmuren.
Voor binnenmuren die tijdelijk vochtig staan zoals muren met condensatievocht (keldermuren, ondergronds garages), verse muren die nog niet winddroog zijn (nieuwbouw, renovatie,…) en muren die tijdelijk vocht bevatten en nog verder moeten uitdrogen (bv. na een technische ingreep van permanent vochtige muren). Niet vergelend, onbeperkte lichtbestendigheid binnen. Kan geplaatst worden op nog vochtige ondergrond, laat het restvocht verdampen.

 

Nu bij 't Verfhuis Louis Linsen

Een top product voor uw bepleisterde plafonds en uniek voor een  gipsplaten plafond!

plafonds en muren  -  matter en naadloos

Mat maakt het helemaal. Matte muur- en plafond verf oogt heerlijk strak en verdoezelt zelfs onvolmaaktheden in de ondergrond. 

BOSS paints stelt de ultieme matte plafond- en muurverf voor die zijn naam niet gestolen heeft: BOSSFLOW.
Door zijn uitgekiende samenstelling is BOSS FLOW een superieure matte muurverf met een opvallend hoge dekkracht.

Enkele reacties:

“Jullie krijgen goede punten. Een verf met zo’n lange open tijd zorgt ervoor dat ik plafonds met veel lichtinval perfect kan schilderen.”

 

“Schitterende verf. De vloei van BOSS FLOW is echt heel goed. Ik ben trots wanneer ik mijn werf oplever, een zeer strak en fijn resultaat en zo hoort het!”

Dit topproduct is het resultaat van 2 jaar onderzoek en de toepassing van de nieuwste verftechnologiën. Hierbij heeft Boss paints rekening gehouden met feedback van de professionele schilders.
BOSS FLOW is meer dan ooit het resultaat van intensieve samenwerking met onze schilders.Vaklui hebben het product uitvoerig getest en omschreven het als de absolute top.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van uw huis.

Dit geeft een meerwaarde aan uw eigen woonkwaliteit. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties.

Andere belangrijke kwaliteitsproducten
voor uw binnenschilderwerk 
   
Voor een goed eindresultaat is alleen het gebruik van kwalitatief hoogstaande produkten in een verantwoorde kleurstelling niet voldoende. De wijze van aanbrengen bepaalt voor een groot deel de duurzaamheid.
Een technisch advies kan u daarbij helpen. Heeft u vragen hierover dan kunnen wij altijd helpen met een advies bij u aan huis.

Uw woning is een vakman waard !
Tel : 011. 63 29 72 Of e-mail : louis.linsen@scarlet.be