Uw living, slaapkamers, inkomhal enz, hiervoor zijn vele mogelijkheden. Aanbrengen van vliesbehang. Schilderen van plafonds en muren. Met de hulp van 'tVerfhuis en ons advies maken wij het jullie gemakkelijk. Kom zeker eens binnen in onze winkel!

Onze verfwinkel ‘tVerfhuis is open. Koop nu uw doe het zelf verfproducten voor het schilderen en behangen met een mooie korting van 15 %. Wij zijn zeker niet duurder dan de grotere ketenwinkels met doe het zelf producten. Als je verf aankoopt doe dit NIET volgens een grotere korting maar wel met de vraag wat gaat mij deze verf kosten per m². Vraag advies bij ‘tVerfhuis Louis Linsen. De indruk achteraf zou wel eens kunnen zijn: Goedkoop in de pot maar duurder als verwerking. Doe het met professionele kwaliteitsverf. Voorbeeld BOSS PAINTS! Kwaliteit in de pot en meer vierkante meters. Bel nu, 011. 63 29 72

Koop jullie cadeaubonnen voor een verjaardag nu met een meerwaarde van 15%. Voorbeeld: Een waardebon van 50 Euro met meerwaarde is 57,50 Euro en een waardebon 100 Euro is 115 Euro in onze winkel.

’tVerfhuis Louis Linsen

Onze verfwinkel is open volgens onderstaande openingsuren

Contact 011.63 29 72

E-mail : louis.linsen @scarlet.be

Wij verkopen doe het zelf producten.

Onze verfwinkel ‘t Verfhuis is open volgens openingsuren, ook leveren wij uw bestelling aan huis. Bestelling via e-mail: louis.linsen@scarlet.be of tel: 011.632972. Hoe kan je uw bestelling doen, zie onze website:  www.tverfhuis.be - Wij hebben alle hulpmaterialen om gemakkelijk uw klussen van verf- en behangwerken uit te kunnen voeren in ons aanbod. Kwaliteitsproducten van professionele verf- en behang merken. Wij zijn een verfwinkel met vele producten voor de doe het zelver maar ook voor de vakman schilder. Onze producten hebben een prijs volgens de kwaliteit van het product en zijn zeker niet duurder als bij de bestaande bekende,“ doe het zelf winkels ” Dit hoor je weleens in de volksmond maar dit is niet waar. Door uw aankoop bij 't Verfhuis kun je uw klussen uitvoeren, het hele jaar door met een korting van 15 %! Breng vrijblijvend een bezoek, vraag " het advies van de vakman! "

Pak nu het onderhoud van uw verf- en behangwerken aan,  samen met advies van 't Verfhuis.

e-mail: louis.linsen@scarlet.be

Toelichting van hoe kan ik bestellen bij, 

Onze winkel is open en je kan weer een vrijblijvend bezoek brengen, dit volgens de veiligheidsvoorschriften handen ontsmetten - met veilige afstand en met mondmasker.

Met deze voorjaarsdagen en iets meer tijd kriebelt het bij velen om zelf iets aan de woning te onderhouden en te schilderen. Producten voor binnen en buiten te schilderen.

Wij leveren ook nog altijd aan huis, op afspraak kan er ook een afhaling gebeuren.

Hoe kunnen jullie een bestelling plaatsen?

Bestelling via e-mail: louis.linsen@scarlet.be

Bestelling via tel.: 011.63 29 72 of gsm: 0478. 22 45 91

Al onze gegevens en ons aanbod kan u vinden op onze, Website: www.tverfhuis.be

Wij geven advies aan huis of communiceren via de telefoon over de uit te voeren verfwerken.

Wij leveren ook nog aan huis, jullie tekenen de bestelbon af, factuur wordt meegeleverd voor de online betaling via de bank.

Dit met met mooie korting van 15 % korting, ook als lid van de gezinsbond! 

’t Verfhuis Louis Linsen

Wij zijn verdeler van Boss Paints, maar ook van andere verf-behang merken in onze winkel !   

 Beste klanten,

't Verfhuis Louis Linsen

wil samen met jullie van deze voorjaarsdagen genieten

dit kan met een goed advies voor hulp bij doe het zelf

van uitvoering schilderen, behangen of onderhoudswerken

voor vragen hierover kan je bij ons in de verfwinkel terecht 

veel vreugde, gezelligheid en gezondheid zodat je elke dag opnieuw 

tevreden en gelukkig kunt zijn   

't Verfhuis
Louis Linsen
Uw verfwinkel met advies
Wij zijn te bereiken en zijn open op

Steenovenstraat 18 - 3990  Peer
Tel : 011. 63 29 72
E-mail : louis.linsen@scarlet.be

Website : http://tverfhuis.be/


Openingsuren
Ma-Di-Vrij: van 9u-18u30

Woe: van 9u -12u Namiddag gesloten

Zat: van 9u -15u30

Donderdag en zondag gesloten 

 

Bea en Louis 
adviseren u het met.... vele  kleuren in verf - vliesbehang retro of modern - vloerbekleding PVC of tapijt - zonwering binnen en buiten.
Wij zoeken samen met u naar oplossingen om uw interieur op te frissen.
Kleurkeuze met combinatie van vliesbehang en/of geschilderde muren. Breng vrolijkheid, gezelligheid met mooie en frisse kleuren in uw huis.

Voor dat jullie een beslissing nemen voor aankopen van verf, vliesbehang, zonwering, rolluiken, screens, vloerbekleding, vraag eerst bij ons prijs in alle vertrouwen. Kwaliteitsproducten kun je niet altijd vergelijken met het aanbod van goedkopere grootwinkel producten of via aankoop bij webwinkels. 't Verfhuis Louis Linsen is zeker niet duurder maar wel veel beter in duurzaamheid en kwaliteit! 

 

 

Bea & Louis verwelkomen jullie graag in onze winkel